08 - 39 99 39 info@wasatradfallning.se
Välj en sida

Arborist

Vi på Din Trädfällning Stockholm är seriösa, duktiga och engagerade arborister i Stockholm

Arborist är ett ord som härstammar från latinska och står för träd. I Sverige brukar man kalla arborister för trädvårdare eller trädvårdsspecialist, som beskriver ganska väl vad vi som arborister sysslar med. Vi bryr oss om naturen och för oss handlar det om att ta hand om träden men även hålla efter dem.
Att vara arborist i Stockholm är ett intressant arbete som tar oss upp till oanade höjder. Vi arborister behöver ibland klättra upp i träd som är lika höga som flervåningars höghus vilket kräver att säkerheten är högsta prioritet.

Det kan hända vi måste fälla stora och tunga träd som står bredvid ett hus och givetvis utan att något eller någon skadas i processen. Vi fäller inte träden i de flesta fall utan gör någon som kallas för sektionsfällning då stammen kan vara både vara för bred och tjock. Det krävs givetvis en specialist för denna sorts arbete och våra duktiga kollegor på Wasa Trädfällning har många riktigt bra arborister som verkligen kan sina saker.

Arborist

Arboristi Stockholm

Stockholms bästa arborister

Vi samarbetar med Wasa Trädfällning som är en av Stockholms absolut bästa arborister med många nöjda kunder. Ta gärna kontakt med Wasa Trädfällning vid frågor eller funderingar kring trädfällning eller frågor våra arborister i Stockholm. När ni bokar ett kostnadsfritt besök så kommer vi ut på ett studiebesök för att se omgivningarna. Detta ger oss en bättre grund för att sedan sammanställa en kostnadsfri offert till dig. Tänk igenom saken, dra till eller lägg ifrån, och bestäm dig sedan för hur du ska göra med dina träd.

Boka in en arborist i Stockholms län

Kontakta gärna Wasa Trädfällning om du behöver hjälp med vården av dina träd i Stockholms Län. Wasa Trädfällning analyserar och avgöra hur pass sunda dina träd är och lämnar offert direkt på plats . De kanske inte måste fällas utan kan stå kvar ett tag till eller så kan det finnas säkerhetsrisk. Om du måste fälla dem har vi på Din Trädfällning Stockholm allt som behövs för att ta ner trädet ansvarsfullt och effektivt. Naturligtvis kan vi också forsla bort alla grenar och virke om du så önskar.